maxresdefault

Un vânător din Sângerei a decedat în această dimineață după ce a fost împușcat accidental de un prieten. Poliția oferă detalii – (VIDEO)

Un vânător în vârstă de 48 de ani din satul Nicolaevca, raionul Sângerei, și-a pierdut viața după ce a fost împușcat la vânătoare în această dimineață.

Potrivit Poliției, tragedia s-a produs în timpul unei sesiuni de vânătoare de fazani în stuhăria câmpului cu denumirea populară „Roșior”. Bărbatul împreună cu alți prieteni au urcat în camionul cu care urmau să ajungă acasă. Într-un moment de neglijență, arma unuia dintre vânători a declanșat o împușcătură.

Victima a ajuns la spital cu plagă prin împușcătură în regiunea fesieră, șoc hemoragic de gradul 2 și 3. Traumele cauzate de împușcătură erau incompatibile cu viața, spun medicii, astfel că acesta a decedat în secția de reanimare a Spitalului Raional.

Pe acest caz a fost pornită o cauză penală în cadrul căreia unul dintre colegii de vânătoare ai victimei, un bărbat de 57 de ani, a fost reținut. Dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă închisoare pe un termen de până la 3 ani.


Foto/Video: politia.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green