clima plaha

BLOG: Unul din lingăii care a invalidat alegerile din Chișinău, ales președinte al Asociației Judecătorilor

Dumnezeu să odihnescă în pace justiția moldovenească. Să-i fie țărâna ușoară. Să trăim și s-o pomenim, căci de pe lumea cealaltă n-o mai întoarcem. Altfel decât o moarte subită a justiției nu poate fi calificat ceea ce s-a întâmplat la adunarea generală a judecătorilor. Un teatru al absurdului, cinismului și bătăii de joc, la care magistratul Vladislav Clima a fost ales președintele Asociației Judecătorilor.

Cine nu știe sau a uitat, este vorba de acel Clima, pe care Dodon l-a făcut judecător al Curții de Apel Chișinău în 2017. Exact acel Clima care împreună cu alți doi judecători ai Curții de Apel Chișinău au menținut decizia primei instanțe, prin care alegerile locale din capitală nu au fost validate. Cel care a primit comandă politică de la Vlad Plahotniuc să-și șteargă picioarele de voturile chișinăuienilor, prin care Andrei Năstase a fost ales primar.

Un magician nu alta, care a reușit, în pofida unui salariu anual de judecător de 300 de mii de lei, să agonisească ca prin minune o casă de locuit de 295 de metri pătrați care costă peste 538 de mii de lei, două apartamente de 235 de mii de lei și 369 de mii, un garaj în valoare de 115 mii lei, două terenuri intravilane a câte 0,2 ha, dintre care unul cu o valoare de aproape 200 de mii de lei și două mașini - un VW Passat Comfortline, estimat la 20 de mii de euro și un Land Rover Discovery Sport în valoare de 38 de mii de euro. Și astea sunt doar bunurile incluse în declarația de avere, care, trebuie să menționăm, au estimări de preț simbolice, departe de valoarea de piață reală. Vă imaginați, câte alte imobile și conturi bancare sunt înregistrate pe cumătri, cumnați, mătuși și verișori.

Iată fața adevărată a justiției moldovenești, oameni buni. Uitați de oameni cinstiți, profesioniști și incoruptibili. Reforma justiției pe înțelesul Partidului Democrat înseamnă să promovezi uite așa oameni – campioni la furat și la lins fundul partidului.

BLOGUL lui Dan Oleinic

Opinia exprimată în această postare reprezintă opinia autorului și nu coincide neapărat cu opinia redacției portalului de știri BASARABIA.MD

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green