serafim-urechean-plahotniuc-este-bravo--cat-am-fost-primar-a-venit-la-mine-doar-o-singura-data-32500

Urechean: În anul 2000 am discutat cu Diacov funcția de șef al statului la nivel de două sticle de „Absolut” – (VIDEO)

Fostul primar general al mun. Chișinău Serafim Urechean susține că ar fi putut deveni președintele Republicii Moldova în anul 2000, la inițiativa liderului comuniștilor Vladimir Voronin, care nu și-ar fi dorit să participe în turul II al alegerilor. Declarația a fost făcută în cadrul emisiunii „Important” de la postul TVC21. Mai mult decât atât, Urechean a dezvăluit că funcția supremă în stat s-a discutat „la nivel de două sticle de Absolut”. 

„Dacă eu mi-aș fi dorit să devin șef al statului, eu deveneam. Atunci când domnul Voronin nu a fost ales din primul tur președinte, m-a telefonat și mi-a spus că nu mai vrea al doilea tur pentru că nu credea că va avea suficiente voturi. Mi-a zis: înțelege-te cu ai tăi, eu îți dau 40 de voturi, mai găsește 21 și ești președinte(…) Domnul Diacov a venit într-o seară la mine și mi-a spus: Serafim, 21 de voturi ai, mâine ești președinte, am vorbit cu Voronin, el fiind atunci șeful Legislativului”, a menționat Urechean.

„S-a discutat la nivel de două sticle de „Absolut” și până la urmă mi s-au pus trei condiții: fratele lui Diacov să fie procuror general, să se pună cruce pe dosarele fiicelor sale, iar el să fie susținut la funcția de președinte al Parlamentului pe viitor. Până la urmă, la ora 3 de noapte i-am spus: domnul Dumitru, președinte cu recipisă eu nu vreau să fiu, ca tu să o scoți permanent din buzunar și să mi-o arăți atunci când eu voi spune ceva. Și cu aceasta ne-am despărțit frățește”, a mai adăugat Serafim Urechean.

Foto: tribuna.md

Răspândește știrea!

1 Comentariu

 1. mihalcea stela at |

  CASTIGURI ONLINE: NOI AM DAT DEJA EXTRA-BONUS 250 DE DOLARI! Lucrati acasa, la calculator, in timpul liber. Pe langa alte tipuri de castiguri, noi am dat deja și extra-bonus 250 DE DOLARI CHIAR DIN PRIMA LUNA a seriei de activitati speciale lansate la data de 12 aprilie 2017. Suntem pregatiti sa va ajutam pas cu pas, in asa fel incat sa castigati sigur, simplu si comod bani. Oferim si solicitam SERIOZITATE! Nu ne cautati decat dupa ce v-ati hotarat cu seriozitate! Cereti detalii mai multe la adresa de email: modelino_23@yahoo.com

  Reply

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green