Soferii-care-vor-transporta-copiii-fara-scaun-special-in-masina-risca-amenzi-duble-44900

Va fi lansată o platformă web de donare a scaunelor auto pentru transportarea copiilor

O platformă web de donare a scaunelor auto pentru transportarea copiilor va fi lansată la Chișinău. Aceasta este parte a proiectului „Un scăunel din inimă”, implementat cu sprijinul speakerului Andrian Candu în calitate de Ambasador al siguranței rutiere.

Platforma de donare a scaunelor auto este destinată, în special, familiilor cu venituri mici, care au nevoie de un sistem de reținere, dar nu au posibilitatea să-l cumpere.

În cadrul evenimentului, expertul elvețian Daniel Ballmann va susține un training despre utilizarea corectă a scaunelor auto pentru copii.

Proiectul „Un scăunel din inimă” este realizat de către Automobil Club din Moldova și Clubul BKA din Belarus, cu susținerea financiară a Federației Internaționale de Automobilism.

Evenimentul de prezentare a proiectului va avea loc vineri, 18 mai 2018, începând cu ora 11:45, în incinta Hotelului Jolly Alon, etajul II, str. M. Cebotari, nr. 37.

Foto: ea.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green