dodon1

Vacanțele de lux ale președintelui

Politicianul Igor Dodon, conturile căruia, în ultimii 15 ani, au fost alimentate, oficial, doar din bugetul de stat, s-a odihnit în această perioadă în zone exotice.

ZdG a intrat în posesia mai multor informații și fotografii despre o serie de vacanțe de lux de care a beneficiat familia Dodon în ultimul deceniu: Maldive, Seychelles, Dubai sau o vilă exclusivistă de pe teritoriul unuia dintre cele mai luxoase hoteluri de pe malul Mării Egee, resort gestionat de familia procurorului general al Rusiei, Iurii Chaika.

Politicianul Igor Dodon și-a făcut cont pe Facebook în noiembrie 2009, la scurt timp după debarcarea PCRM de la guvernare. De atunci, Dodon a încărcat pe contul său de pe rețeaua de socializare mai multe imagini, inclusiv din unele vacanțe de care a beneficiat familia sa în ultimul deceniu.

Inițial, Igor Dodon încărca pe Facebook diverse fotografii, comenta și răspundea internauților, organiza offline-uri și chiar scria pe blogul său.  Transparența politicianului dispărea, însă, atunci când acesta pleca în vacanțe exotice cu familia sau în compania unor persoane importante din anturajul său.

continuare: zdg.md

foto: zdg.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green