1

Valeriu Pașa: Problema PSRM nu e Sandu, ci Dodon. El trage partidul în jos

Problema Partidului Socialiștilor din R. Moldova (PSRM) nu este Maia Sandu, ci Igor Dodon, pentru că, potrivit expertului Valeriu Pașa, Igor Dodon a început să tragă partidul în jos.

Declarația a fost făcută miercuri, 18 noiembrie, de către expertul „watchdog.md” Valeriu Pașa, în cadrul emisiuni Politica de la TV8.

„Indiferent cât de repede se vot declanșa alegeri parlamentare, nu este garantat că PAS va fi cel mai mare din Parlament. Există șanse pentru partide de stânga și de dreapta. Toți pleacă cu șanse egale, plus va dispărea glodul băgat de Plahotniuc. Eu cred că negocierile au fost reluate între Dodon și Plahotniuc.

Problema PSRM nu este Maia Sandu, dar Igor Dodon este singura și marea problemă pentru că Igor Dodon a început să tragă partidul în jos. Eram sigur că după alegeri curatorii de la Moscova vor interveni și vor produce o schimbare controlată și pașnică. Popularitatea PSRM nu i se trage de la Igor Dodon. Igor Dodon își întărește controlul asupra partidului. Este dorința lui Igor Dodon de a reveni la partid și cred că pe cei de la Moscova i-a lăsat cu gura căscată. PSRM ar fi bine să meargă la anticipate. După ce va deveni președinte de partid, Igor Dodon va încerca să devină prim-ministru și atunci ar accepta o cooperarea cu Partidul Șor”, a spus Valeriu Pașa, expert Watchdog.md.

foto: FB/ Igor Dodon

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green