foto-img_9306

Vicepremierul Iurie Leancă a punctat priorităţile mandatului său în cadrul unei întrevederi cu ambasadorii UE la Chișinău

Viceprim-ministrul pentru integrare europeană, Iurie Leancă, a avut o întrevedere cu ambasadorii Uniunii Europene cu reşedinţa la Chişinău.

În cadrul discuţiilor, Iurie Leancă a punctat priorităţile mandatului său pe dimensiunea politicii de integrare europeană a ţării, inclusiv obiectivele pentru anul 2018 în dialogul cu Uniunea Europeană.

Implementarea Acordului de Asociere şi valorificarea potenţialului Parteneriatului Estic vor constitui platforme importante în acest sens, a subliniat vicepremierul.

În cadrul schimbului de păreri, diplomaţii europeni au reliefat susţinerea pe care o vor acorda ţării noastre în procesul de realizare a asocierii politice şi integrării economice cu Uniunea Europeană, care se bazează pe valorile democraţiei, statului de drept, respectului pentru drepturile şi libertăţile fundamentale.

Foto: gov.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green