DSC_4176-770x513

Victor Micu a fost reales în calitate de preşedinte al Consiliului Superior al Magistraturi

Victor Micu a fost reales astăzi, 23 ianuarie, în funcția de președinte al Consiliului Superior al Magistraturii. Candidatura acestuia a fost singura înaintată, fiind votată în unanimitate de membrii CSM.

„Este o onoare pentru mine, dar și o mare responsabilitate. Trebuie să consolidăm sistemul judecătoresc, să întărim independența. Vă mulțumesc pentru încrederea acordată”, a declarat Victor Micu după procedura de vot.

Micu este membru al CSM din ianuarie 2014. În iunie 2014, el a fost ales președinte al Consiliului, pentru un mandat de patru ani. Anterior, Victor Micu a activat în cadrul judecătoriei Râșcani, unde a deținut funcțiile de vicepreședinte și președinte al instanței.

Precizăm că din componenţa Consiliului Superior al Magistraturii fac trei membri din oficiu (preşedintele Curţii Supreme de Justiţie, ministrul Justiţiei şi procurorul general), cinci magistraţi şi, respectiv, trei profesori titulari de drept.

Foto/Video: bizlaw.md/privesc.eu

Răspândește știrea!

2 Comentarii

 1. Pop Mihai at |

  Selectam moderatori de anunturi. Primiti plata pentru fiecare anunt moderat. Trebuie sa verificati anunturile pe care alte persoane le posteaza, apoi sa le aprobati afisarea in sistem. Nu este necesara experienta. Va invatam noi totul. Cereti detalii la adresa de email: miky_n3@yahoo.com

  Reply
 2. Anonymous at |

  Era de aştepta că el va fi reales!

  Reply

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green