1

Viorica Dumbrăveanu, numită în funcția de consilier în domeniul social al președintelui

Viorica Dumbrăveanu, unul din cei mai buni profesioniști din țară în domeniul protecției sociale, exercită începând cu această săptămîna funcția de consilier al Președintelui Republicii Moldova în domeniul social.

Igor Dodon a semnat decretul de numire a acesteia având ferma convingere că experiența profesională și managerială a ex-Secretarului de Stat la ministerul de resort va contribui la elaborarea și promovarea unor politici eficiente în domeniul social, or prioritatea sa în funcția de președinte al țării, este de a spori nivelul de protecție socială a cetățenilor noștri.

Șeful statului a subliniat că proiectele cu caracter social lansate la Președinție recent sunt doar un început în activitatea consilierului în domeniul respectiv. De asemenea, Igor Dodon i-a dorit succes Vioricăi Dumbrăveanu în activitatea sa, întru soluționarea problemelor sociale din țara noastră.

Foto: presedinte.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green