Vlad Filat și Angela Gonța se căsătoresc (VIDEO)

Zvonurile privitoare la nunta lui Vlad Filat cu o vedetă de televiziune s-au adeverit. Angela Gonța, care de mai mulți ani este gazda principalelor știri de la Pro TV Chișinău, a anunțat oficial că va deveni cea de-a doua soție a fostului premier.

Mai mult decât atât, Angela a renunțat pentru asta să mai prezinte buletinul de știri, pentru a nu aduce suspiciuni de susținere politică din partea PLDM, a postului. Data nunții celor doi nu a fost anunțată, însă sunt zvonuri, potrivit cărora celebra prezentatoare ar urma să devină mămică în câteva luni.

De la precedenta căsătorie a politicianului Vlad Filat s-au scurs aproape 8 luni. Acesta a fost căsătorit cu Sanda Filat, cu care are și doi copii. După căsătorie, cei doi nu au comentat prea mult motivul divorțului, însă în acea perioadă au apărut informații în presă, potrivit cărora politicianul a fost văzut în compania unei tinere jurnaliste.

După difuzarea știrii despre căsătoria lui Filat și Gonța, la TV, liberal-democratul a postat și un mesaj pe Facebook. Acesta a cerut să le fie respectată „intimitatea acestui pas important din viață”.

„Sunt momente în viață cînd trebuie sa iei o decizie și sa mergi înainte. Astăzi vreau sa impartașesc cu voi o veste fericită: împreună cu Angela Gonta am decis să anunțăm publicul larg despre căsătoria noastră. Sunt fericit că în această decizie importanta am susținerea copiilor, familiei și a prietenilor”, a scris Filat pe rețeaua de socializare.

Video: Știrile PRO TV Chișinău

Răspândește știrea!

2 Comentarii

 1. Anastasia Dragan at |

  Bună ziua, sunt atât de încântat să-l găsesc pe Dr. Amiso, care mă ajută să-mi refac căsnicia, aceasta este o mărturie minunată a muncii bune a unui bărbat care m-a ajutat. Numele meu este Anastasia Drăgan, sunt din Lasi, România. Viața mea s-a întors după șase ani de căsătorie, soțul meu mi-a părăsit și doi copii. Am simțit că viața mea s-a sfârșit și că se desparte. Mulțumesc doctorului Amiso pe care l-am cunoscut online. O zi credincioasă, în timp ce căutam pe Internet, căutam o casetă de vrăji perfectă care să-mi rezolve problemele. Am găsit o serie de mărturii despre acest anume vrăjitor. Unii au mărturisit că l-a readus pe fostul său iubit, alții au mărturisit că restabilește pântecele, unii au mărturisit că poate arunca o vrajă pentru a opri divorțul și așa mai departe. Am văzut o anumită mărturie, a fost o femeie pe nume Veornica, care a mărturisit despre cum Dr.Amiso a adus-o înapoi la fostul său iubit în mai puțin de trei zile, iar la finalul mărturiei a picat adresa de e-mail a Dr.Amiso. După ce am citit toate acestea, am decis să încerc Dr. Amisoș. L-am contactat și mi-am explicat problema. În doar trei zile, soțul meu s-a întors spre mine. Ne rezolvăm problemele și suntem și mai fericiți decât înainte. Dr.Amiso este un om cu adevărat talentat și talentat și nu îl voi publica pentru că este un om minunat … Dacă aveți o problemă și căutați un vrăjitor real și autentic care să rezolve acea problemă pentru dvs. Încercați excelentul Dr.Amiso astăzi, pentru cazuri de cancer sau divorț, promovarea și succesul locurilor de muncă, probleme de sănătate sau conjugale, doriți să fiți recunoscuți în lume, să câștigați dosare în instanță, compania dvs. refuză să vă plătească, orice fel de probleme, încetați să plângeți, am aflat că a luat medicamentul pe bază de plante este cel mai bun. vă rugăm să contactați Dr.Amiso pe: herbalisthome01@gmail.com

  Reply
 2. бес at |

  Все таки владик нашел себе помоложе да покрасивше.

  Reply

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green