4a460828dad548db610307767d534f0c

Vlad Plahotniuc, despre planurile partidului său în anul electoral: „Principalul inamic al PDM este…”

Partidul Democrat va veni cu o abordare electorală nouă, care nu este orientată spre războaie politice, spre lupta cu alte partide, ci spre o competiţie cu sine însuşi, cu capacitatea de a se apropia tot mai mult de cetățeni și a-i ajuta. Este declarația făcută de liderul PD, Vlad Plahotniuc, în cadrul unui interviu pentru Deschide.md.

„Este o abordare pragmatică și cu un obiectiv foarte clar asumat. Principalul inamic al PDM este reprezentat de problemele din ţară, acumulate în ani şi ani de instabilitate politică, coaliţii complicate, orgolii, luptă pentru putere, probleme acumulate inclusiv de reprezentanţi ai partidelor care sunt astăzi în opoziţie, dar nu cu mult timp în urmă au fost la putere. Noi cu asta trebuie să ne luptăm ca partid, să rezolvăm problemele care sunt, să îi impulsionăm pe colegii din Guvern şi Parlament să acţioneze activ pe acesată direcţie. Curând vom relua şedinţele săptămânale la partid şi voi veni în faţa colegilor cu un plan care are exact aceste direcţii privind anul electoral”, a comunicat Plahotniuc.

De asemenea, politicianul spune că, de la PDM, oamenii trebuie să se aștepte în 2018 la o implicare puternică în rezolvarea problemelor cu care se confruntă ţara, la mai puţină polemică politică, la evitarea războaielor politice: „Vom reacţiona doar punctual atunci când vom considera necesar să punctăm public anumite acuzaţii false la adresa noastră, ne vom apăra colegii atacaţi pe nedrept. Partidul nostru este format dintr-o echipă unită şi puternică”.

Totodată, Plahotniuc subliniază că, după parlamentare, formațiunea pe care o conduce va continua calea europeană de dezvoltare, alături de partidele de dreapta care vor dori asta.

„Nu vrem să comentăm sau să polemizăm pe seama declaraţiilor pur electorale ale unor partide de dreapta din opoziție, care au mesaje doar despre ce nu vor face, fără însă a le spune oamenilor ce vor face pentru ei. Credem că aceste discuţii trebuie să fie reluate după alegeri, poziţia noatră strategică rămâne fermă pe linia votată de către Consiliul Politic”, a mai adăugat liderul PD.

Foto: pdm.md

Răspândește știrea!

3 Comentarii

 1. Dragos at |

  Plahoit, galacticul samsar, oripileaza prin aparitiile sale decrepite. Principalul inamic este dna Maia Sandu. De aia, mini-junta SORicanaesca da tarcoale diasporei, urla pe la geamul PAS, iar tembeliziunile plahoide arunca borhot in ventilatoare. In 2018, sacosele cu bani furati si pomenele, killerii, comisarnicii, ofiternicii si borfasii plahoizi vor umple tara. Alti holopi, mai de soi, mascaricii, marionetele curvetele Leanca, Tanasa, Gaburici, falsi europeni, Kkandu ipocritul, etc., vor juca cum va canta trompeta dogita a trompetistului interlop Plahoit. In 2018 conspiratia oculta cu fratele siamez Dodon, va atinge apogeul.

  Reply
 2. Anonymous at |

  Şi cîţi loby au lucrat la programa electorală :?: :sad:

  Reply
 3. Grișa at |

  Может наконец у нас появится партия которой не насрать на людей ? я уже закалибался что все сруться друг с другом а делом не занимаются! Людям нужны зарплаты и пенсии!

  Reply

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green