gd

Vlad Plahotniuc: „Silvia Radu a luat un scor neașteptat de mare pentru un independent în primul tur al alegerilor”

Liderul Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc, susține că Silvia Radu a obținut un rezultat destul de mare în primul tur al alegerilor din Chișinău pentru un candidat independent. Totuși, acesta s-a arătat convins că fără susținere politică e destul de greu să faci față la Primărie. 

„Eu nu am urmărit atent activitatea ei la Primărie, unii spun că s-a descurcat bine. Însă pentru a conduce Primăria Chișinău ai nevoie și de sprijin politic, ca independent e foarte complicat să reușești, într-o țară extrem de politizată, unde electoratul votează preponderent politic și geopolitic. Ea a luat un scor neașteptat de mare pentru un independent, asta e un semnal că sunt destul de mulți oameni în Chișinău care nu mai vor politică în Primărie. Însă eu nu cred că ea avea șansă să câștige această cursă electorală ca independentă, mai ales pe această prezență la vot foarte redusă”, a declarat Plahotnicu în cadrul unui interviu pentru Tribuna.md.

Potrivit liderului PDM, Radu a greșit că nu a avut înaintea campaniei o discuție cu partidele de dreapta. „Ea a preferat să stea la distanță de toate partidele și cred ca scorul obținut era maxim ce putea obține în aceste condiții”, a mai adăugat politicianul.

Amintim că Silvia Radu s-a clasat pe locul trei în cadrul primului tur alegerilor municipale. Pentru aceasta și-au dat votul 39,460 de locuitori ai capitalei, ceea înseamnă 17.65%.

Foto: pdm.md/sputnik.md

Răspândește știrea!

4 Comentarii

 1. Nicolaie at |

  Sa fi fost sustinuta Radu de Plahotniuc avea sa avem un alt viitor, da asa mergem cu un escentric populist si tambalist.

  Reply
 2. Vova at |

  Nuștiu de ce am eu așa o impresie că ea următoarele alegeri la primărie le va câștiga, dacă vor compara oamenii, la ce muncă a depus ea și la ce muncă depune Năstase.

  Reply
 3. Anonymous at |

  Fuuuu, Radu, aşa de independentă…..

  Reply
 4. Inga at |

  Spre deosebire de Ceban si Nastase, Silvia Radu nu ataca pe nimeni si doar lucra in folosul cetatenilor, iar asta oamenii observau aceasta.

  Reply

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green