jh

Vloggerul Ilie Bivol anunță că va întoarce fanilor săi toți banii colectați din donații – (VIDEO)

Vloggerul moldovean Ilie Bivol, care acum câteva zile a inițiat o campanie de colectare a donațiilor după ce i-a ars casa, a anunțat astăzi că va întoarce abonaților banii. Despre acest subiect, dar și despre speculațiile apărute pe Internet potrivit cărora tânărul și-ar fi incendiat intenționat locuința pentru a obține profit, Ilie a vorbit în cel mai nou vlog. 

„În privința donațiilor care s-au strâns pentru mine – 5.545 de euro: vreau să le mulțumesc persoanelor care au decis să mă ajute în această situație, eu am decis să nu primesc aceste donații. M-am gândit să dau sumă unui copil care are nevoie, dar nu o voi face, căci iar o să înceapă vorbe precum că fac asta pentru vizualizări”, a menționat Ilie.

De asemenea, tânărul a recunoscut că incendiul s-ar fi produs din vina lui. Acesta declară că ar fi exploatat neatent șemineul, uitând un chibrite mocnind înăuntru, de la care a și izbucnit focul în lipsa sa.

Dezvăluirile vloggerului despre acuzațiile care i-au fost aduse de internuți, cazul Irinei – fetița bolnavă de cancer pe care acesta ar fi refuzat să o ajute, dar și alte detalii puteți afla în mesajul video de mai jos:

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green