ion megafon

Voronin despre Ceban : ,,Ion megafon nu poate conduce cu nimeni și nimic”

Vladimir Voronin spune că Ion Ceba nu are capacitățile pentru a fi în fruntea primăria Chișinău.

Declarațiile au fost făcute, ieri, în cadrul emisiunii InPROfunzime cu Lorena Bogza.

Întrebat cum vede viitorul Chișinăului în frunte cu Ion Ceban, Vladimir Voronin a spus că edilul nu are capacități și nu poate conduce cu nimeni și nimic: “Să fim serioși. Eu văd că începutul lui nu este cel care trebuie”.

Mai mult, fostul președinte a declarat că nici Igor Dodon și nici Ion Ceban n-au fost niciodată comuniști, ci doar membri de partid.

De asemenea, liderul PCRM a menționat că porecla lui Ion Ceban în cadrul partidului era: “Ion megafon”. Asta pentru că la toate mitingurile, Ceban ținea megafonul în mână, spune Vladimir Voronin.

Totodată, Voronin a rămas uimit de faptul că Ceban vrea ca cetățeni din Turcia să facă Planul General Urbanistic al Chișinăului: “Am rămas oleacă surdo-mut când am auzit că turcii o să ne facă Planul General Urbanistic. Turcii ne-au făcut Președinția și tot turcii Capitala. Noi nu avem arhitecții noștri?”

Ion Ceban a devenit cunoscut în spațiul public la protestele organizate de comuniști.

În 2011, el ajunge deputat, dar peste un an părăsește PCRM, invocând divergențe de idei și se alătură grupului socialiștilor, format de Igor Dodon.

În 2018, Ion Ceban a pierdut Capitala cu un scor foarte strâns, obținând 47,43 la sută din voturi.

În acest an, însă, a câștigat cel de-al doilea tur al alegerilor locale cu votul a peste 52 la sută din alegători.

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green