1

Voronin își cere scuze pentru laudele în adresa lui Dodon în campania electorală din 2016

Liderul PCRM Vladimir Voronin și-a cerut scuze de la cetățeni pentru că în cadrul campaniei electorale din 2016 l-a lăudat pe Igor Dodon. Miercuri, în cadrul unei emisiuni de la Jurnal TV, lui Voronin i s-a amintit de anumite declarații făcute în timpul campaniei electorale din 2016, când l-a lăudat pe Dodon.

„Da, regret (cele spuse – n.r.) și îmi cer scuze față de toți cetățenii Republicii Moldova. Am vrut să fie bine pentru Moldova. Am avut nădejde. Dacă vrei să testezi un om, dă-i putere. El nu a rezistat în această postură. Nu a folosit mandatul lui pentru interesul societății, dar l-a folosit numai în interes personal. Regret foarte mult și îmi cer scuze față de toată Moldova. Eu am crezut că el este cu totul altfel, chiar dacă ne-a trădat și a făcut multe prostii. Uneori, pentru țară trebuie de depășit relațiile personale și să te ridici mai sus”, a declarat Vladimir Voronin.

foto: avtonomia.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green