1

Voronin spune că Moldova nu va primi banii promiși de Rusia

Vladimir Voronin consideră că Moldova nu va mai primi banii promiși de Rusia, iar motivul nu este criza asociată scăderii prețului la petrol, ci relațiile care s-ar fi răcit între Igor Dodon și Vladimir Putin.

„Ultima lui întrevedere cu Putin a avut loc la 7 septembrie. Au trecut 6 luni. De atunci niciun fel de întâlnire. Eu simt să ceva se întâmplă foarte serios în relaţiile dintre Igor Dodon şi Federaţia Rusă. Eu nu cred că ei, în genere, o să ajungă să mai discute despre acest credit, mai ales în an electoral”, a declarat Voronin

Potrivit lui, chiar dacă Moldova va primi împrumutul, acest fapt ar putea fi considerat o ingerință a Rusiei în alegerile prezidențiale din toamnă.

„Chiar dacă Rusia va lua decizia să acorde acest credit, înseamnă că se implică în alegerile prezidenţiale din ţara noastră. Ce înseamnă în an electoral să ajuţi un candidat cu finanţare? Clar lucru că el o să umble şi o să se bată în piept că a adus bani pentru investiţii în Moldova”, mai spune fostul președinte.

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green