45396854_1961350713950612_4822926782220992512_n

Zinaida Greceanîi către Irina Vlah: „Încrederea acordată repetat de oamenii din Găgăuzia probează calitățile de lider”

Președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi, a felicitat-o pe Irina Vlah cu victoria categorică în alegerile pentru funcția de bașcan al Unității Teritorial Autonomă Găgăuzia la alegerile din 30 iunie curent.

Speakerul  a exprimat încredere că Irina Vlah va continua să dezvolte Găgăuzia și să asigure bunăstarea oamenilor din regiune. Zinaida Greceanîi a dat asigurări că va susține plenar bașcanul în promovarea proiectelor de dezvoltare.

„Încrederea acordată repetat de oamenii din Găgăuzia probează calitățile de lider și de om pe care le-am apreciat dintotdeauna.Vă urez succes și multe realizări importante pentru locuitorii din Găgăuzia. Știu că sunt încă multe lucruri de făcut și am certitudinea că veți reuși. Vă asigur de susținerea plenară a Parlamentului Republicii Moldova și a mea personală în activitatea DVS în beneficiul oamenilor din regiune și al țării”, se arată în mesajul de felicitare transmis de Președintele Parlamentului.

La alegerile pentru funcția de bașcan al Unității Teritorial Autonomă Găgăuzia la alegerile din 30 iunie curent au participat mai mult de jumătate din alegătorii înscriși pe listele de vot, 91% acordând vot de încredere pentru al doilea mandat pentru Irina Vlah, potrivit datelor oficiale.

Foto: moldova.org

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green