1

Zinaida Greceanîi, Ion Ceban și Victor Chironda la întrevedere

Președintele Parlamentului Zinaida Greceanîi a avut  o întrevedere cu Primarul general al municipiului Chișinău Ion Ceban și cu Viceprimarul Victor Chironda. Scopul întâlnirii a fost examinarea posibilităților de suport legislativ pentru consolidarea capacităților administrației publice locale în vederea gestionării eficiente a problemelor capitalei.

Zinaida Greceanîi a lansat câteva propuneri care pot fi aplicate, reieșind din limitele competenței Parlamentului, în vederea soluționării mai multor probleme cu care se confruntă locuitorii municipiului Chișinău. Interlocutorii au vorbit, în special, despre necesitatea extinderii capacităților de parcare, gestionarea eficientă a deșeurilor, responsabilizarea proprietarilor de imobile privind amenajarea și întreținerea acestora și a teritoriilor adiacente, creșterea gradului de securizare și înnobilare a spațiilor publice, etc.

Propunerile lansate urmează a fi formulate și înaintate în conformitate cu prevederile legislației în vigoare.

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green