yy

Zinaida Greceanîi: „Normele electorale care vizează organizarea scrutinelor locale rămân neschimbate”

Normele electorale care vizează organizarea scrutinelor locale rămân neschimbate, iar alegerile locale generale se vor desfășura conform legislației în vigoare, a declarat Președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi, la întrevederea cu coraportorii Comisiei de Monitorizare a Adunării Parlamentare a Consiliului Europei (APCE).

Președintele Parlamentului a făcut o retrospectivă a evenimentelor din ultimele luni, a anunțat prioritățile majorității parlamentare și a punctat acțiunile care urmează să fie întreprinse în perioada imediat următoare pentru buna funcționare a statului.

Coraportorii APCE pentru onorarea obligațiilor și angajamentelor asumate de Republica Moldova, Maryvonne Blondin și Egidijus Vareikis, se află în Republica Moldova în perioada 21-24 iulie într-o vizită de informare. Ei vor avea întrevederi cu conducerea statului, demnitari din executiv și cu fracțiunile parlamentare.

Foto: parlament.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green