gh

Zinaida Greceanîi și Oleg Vasneţov au discutat despre nevoia de fortificare a parteneriatului strategic cu Federația Rusă

Președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi, a avut o întrevedere cu ambasadorul Federației Ruse în Republicii Moldova, Oleg Vasneţov.

În cadrul discuției, oficialii au făcut un schimb de opinii cu privire la consolidarea relațiilor de colaborare moldo-ruse, precum și despre dinamizarea cooperării pe filiera parlamentară.

Președintele Parlamentului a reafirmat poziția Legislativului privind nevoia de fortificare a parteneriatului strategic cu Federația Rusă.

Părțile au vorbit despre activitățile dedicate aniversării a 75-a de la eliberarea Moldovei de sub ocupația fascistă. Menționăm că la inițiativa șefului statului, evenimente de comemorare a ostașilor căzuți în luptele de eliberare a Moldovei vor avea loc în capitală și în mai multe orașe din țară.

Foto: Parlamentul RM via Facebook

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green