politie

Ziua Poliției Naționale în Republica Moldova

Astăzi, 18 decembrie, în Republica Moldova este marcată ziua Poliției Naționale.

Cu această ocazie, șeful Poliției Naționale, Vadim Cojocaru, a adresat un mesaj de felicitare cu prilejul Zilei profesionale tuturor polițiștilor.

„Este ziua noastră profesională și un bun prilej de a adresa sincere felicitări tuturor polițiștilor. Profesionalismul, devotamentul, curajul și sacrificiul Dvs. stau la straja siguranței și liniștii cetățenilor”, a menționat Cojocaru.

La rândul său și Gheorghe Cavcaliuc a ținut să-și felicite colegii de breaslă pe o rețea de socializare.

„Vă felicit cu drag și vă strâng mâna, tuturor și fiecăruia în parte, scumpii și curajoșii mei colegi polițiști! Voi, sunteți acei eroi din zilele noastre, care zilnic dar absolut zilnic, 24/24 chiar și în aceste momente, sunteți undeva la chemare, stopați un șofer iresponsabil în stare de ebrietate la volan, un agresor care bate cu cruzime o femeie și copilul acesteia, sau rețineți infractori înarmați, deosebit de periculoși, care pot lua viața la mulți oameni nevinovați.

PS: Este primul an din ultimii 19 ani din viața mea, când petrec această sărbătoare altfel, într-o altă calitate, ca ofițer în rezerva MAI.

Sunt mândru să vă privesc, să vă admir dintr-o parte, dar să știți, cu sufletul, cu un sfat și dacă este nevoie și cu fapta, voi fi alături de voi întotdeauna!!!”, a declarat Cavcaliuc.

80101537_2196237673809866_1064685795262070784_n

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green