O echipă complet dedicată scopului și meseriei nobile de jurnalist

Bine ați venit în cadrul unui blog format dintr-un grup de jurnaliști și alți profesioniști din domeniu! Aici veți putea găsi o echipă de presă independentă, cu vechime acumulată de-a lungul anilor. În cadrul fiecărui eveniment important din ultimele decenii, echipa noastră a fost întotdeauna pe teren. În acest fel, am reușit să furnizăm și să selectăm întotdeauna cele mai relevante știri din Moldova, relatate într-un mod imparțial pentru cititorii noștri. Desigur, toată munca noastră se bazează pe necesitatea oamenilor de a avea acces întotdeauna la informațiile din țară. O societate precum cea în care trăim astăzi nu poate funcționa fără presă. Noi făcând parte din acest sector și oferind publicului larg moldovean nu numai presă de calitate, dar și independentă, putem oferi adevărul întotdeauna cititorilor noștri.

Încă de la apariția acestei meserii, jurnalismul a fost mult mai mult decât o simplă profesie. Jurnalismul reprezintă pentru mulți o menire. Acest lucru îl putem declara cu ușurință, deoarece să fii jurnalist poate constitui chiar un anumit stil de viață. Toată echipa noastră este mereu conectată la situațiile socio-economice și geopolitice care influențează situația Republicii Moldova. În acest fel, putem ține conectați la toate actualitățile urmăritorii paginii noastre. În prezent, locuitorii și cetățenii din această țară au mai multă nevoie ca oricând de jurnaliști profesioniști, care să își poată ține audiența într-o legătură permanentă.

Dacă și dumneavoastră sunteți de acord cu această afirmație, atunci nu mai este loc de îndoială. În cadrul acestei pagini, veți găsi sprijinul și informațiile necesare pentru a rămâne în permanență conectați. Informațiile circulă acuma instantaneu, iar mulți lucrători din acest domeniu în care activăm și noi nu mai filtrează tot acest conținut. Deși societatea a ajuns într-un punct extrem de ridicat pe scara progresului, există în continuare posibilitatea de a greși. În special în domeniul jurnalismului, precum este și zicala, „informația trebuie verificată din cel puțin 3 surse distincte”. Având acest motto drept reper în carieră, echipa noastră de jurnaliști și editori reușește să folosească toate instrumentele necesare, pentru a servi publicul și interesele sale.

De la întâmplarea unui eveniment de orice fel, și până la relatarea acestuia în cadrul paginii noastre, există multe procese. Tot acest traseu pe care îl are o echipă de jurnaliști de urmat este foarte important, pentru a vă aduce în fața dumneavoastră informații cu adevărat relevante. În zilele noastre, informațiile circulă în toate direcțiile, iar de multe ori acestea ajung rescrise într-un mod incorect pe anumite platforme, pentru a atrage mai mulți cititori. Din fericire, echipa noastră este aici nu pentru a vă transmite senzaționalul, ci esențialul adevăr. Pentru noi, cel mai important aspect al carierei este să avem o audiență informată corect, care își poate forma la final o opinie personală. Din acest motiv, în cadrul acestei pagini veți avea acces la:

  • Un conținut relatat obiectiv, fără a înclina balanța către o anumită parte a întâmplărilor
  • Articole și relatări în timp real a ultimelor evenimente din numeroase arii și categorii de interes pentru locuitorii din Republica Moldova
  • O echipă de jurnaliști ce stă întotdeauna la dispoziția dumneavoastră, în cazul în care sunteți martor al unui anumit eveniment
  • Un flux constant de informații relevante pentru a păstra legătura permanentă cu cititorii noștri.

Având la dispoziție cel mai calitativ și sigur canal jurnalistic la momentul actual, internetul este însă și un loc înșelător. Din acest motiv, noi dorim să folosim toată experiența noastră acumulată de-a lungul anilor pentru a vă furniza știrile importante. De la știri politice, economice, sociale, până la categorii despre sănătate, sport și lifestyle, toate acestea le găsiți pe pagina noastră. Astfel că, noi vă stăm întotdeauna la dispoziție cu cele mai noi știri, verificate în multiple surse în prealabil. Suntem bucuroși că ați rămas pe pagina noastră și sperăm să vă păstrați încrederea în noi. Noi ne vom face în continuare meseria cu bucurie și cu pasiune și vă vom ține întotdeauna la curent!