anatol-matasaru--condamnat-la-2-ani-de-inchisoare-cu-suspendare-1425304912

Activistul Anatol Mătăsaru, CONDAMNAT la 2 ani de închisoare

Activistul Anatol Mătăsaru, cunoscut pentru protestele sale originale împotriva procurorilor corupți, a fost condamnat luni la 2 ani de inchisoare cu suspendare într-un dosar inițiat pentru huliganism.

Magistrații Judecătoriei Râșcani l-au declarat vinovat pentru actul de protest organizat în 2013 la sediul Procuraturii Generale. Atunci, Mătăsaru a adus în fața instituției macheta unui organ genital gigantic pe care a lipit poza liderului PD, Marian Lupu.

Activistul susține că nu este deacord cu sențința judecătorilor și urmează să o contesteze.

Menționăm că Anatol Mătăsaru s-a făcut remarcat prin manifestațiile sale ingenioase. Acum patru ani, acesta a venit în fața Procuraturii purtând o mască de porc, animal care, în opinia lui, îi simbolizează pe procurorii corupți. Tot el a adus și un mulaj de excremente pentru care a fost amendat cu 900 de lei. În cadrul unui alt protest, activistul a îmbrăcat un măgar și un porc în haine de polițist și de procuror. La o manifestație organizată în faţa Ambasadei ruse la Chişinău, acesta a adus cu el un porc vopsit în culorile panglicii Sfântului Gheorghe.

x_af30762d
04 porkurator 2.obraz do artykułu

Foto: matasaru.blogspot.com

svinka-

Foto: zdg.md

monument-Matasaru21

monument-Matasaru3

3259e65f8ba021e1932e46a235ad35d7

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green